dimarts, 25 de desembre del 2007

L'IGLU

El dissabte passat va ocórrer el que tots teníem ganes que passes, una trobada de gent Igualadina, i de rodalies, amb ganes de tirar endavant un projecte de LUG una mica encallat.
L'IGLU és un LUG format per gent d'interessos variats, va començar fa amb un grup de nois interessats en el programari lliure però tot va anar morint quan aquestes persones varen acabar la carrera i ja no tenien tant de temps per dedicar-hi. Ara aquests estudiants han arribat a ser professionals de les TIC amb ja alguns anys d'experiència, però amb un interès comú tirar endavant projectes relacionats amb el programari lliure.

De la trobada del dissabte en va sortir un esperit renovat amb ganes de tirar endavant alguns projectes. N'hi ha un parell que em fan especial il·lusió, principalment la possibilitat de crear uns cursos introductoris al programari lliure i a nivell més tècnic unes trobades d'intercanvi mensuals on poder anar explicant-nos el que fem i així poder aprendre.

Si teniu interès en compartir els vostres projectes, aprendre d'altres professionals en tecnologies lliures i sobretot sou d'Igualada o rodalies un cop al més ens trobarem en un lloc per determinar d'Igualada. Quan tinguem lloc i dates ho posaré al bloc, tots hi sou benvinguts.

Altrament si voleu aprendre que és això del programari lliure, per a que serveis allò que en diuen OpenOffice o per a que tinc el Firefox instal·lat a l'ordinador de cara al setembre vinent estem preparant cursos d'informàtica en programari lliure. Com sempre més noticies aquí quan tinguem més coses decidides.

I com sempre si voleu col·laborar amb l'associació sou benvinguts, segur que hi guanyarem i hi guanyareu!.

About

Vilanova del Camí, Barcelona, Spain
All comments and posts on this blog are my responsibility and doesn't belongs, or are my employer opinion.