dissabte, 16 de febrer del 2008

La crua realitat al blog de'n Marc Vidal.

Tot llegint una entrada del Fantàstic blog de'n Marc Vidal, m'he trobat amb una entrada que descriu una realitat cruel del nostre país. Tot i ser una mica extremista mostra com ens trobem una gran part dels joves universitaris d'aquest país, amb uns sous minsos, inestabilitat laboral, incompetència professional i el que és pitjor un paleta te més reconeixement que metges i enginyers.

El comentari
en qüestió, de l'entrada sobre en Trichet i els tipus d'interès.

I el mes impressionant és que no te pinta de canviar a curt termini, només ens queda emigrar.

3 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

Si més gent no ha emigrat ha estat per baix nivell d'idiomes i la manca de cultura de la mobilitat. El dia en què la gent obri els ulls, aquí no quedarà ni el Tato.

purbon ha dit...

No pots tenir més raó David. Cada cop tinc més amics repartits per Europa, i al pas que vaig jo seré el pròxim.

Això que dius de la cultura de la mobilitat és espectacular, cada dos per tres he d'aguantar a gent venent-me com una gran oportunitat treballar al costat de casa. El que no entenent és que hi ha feines que no puc trobar on visc i que per força les he de fer a Barcelona. Si la gent no entén això, no pot arribar a entendre que marxis a Europa o més lluny.

Pere

Anònim ha dit...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

About

Vilanova del Camí, Barcelona, Spain
All comments and posts on this blog are my responsibility and doesn't belongs, or are my employer opinion.